Restorane Red Brick, įsikūrusiame plačių Lietuvos laukų slėnyje, laikas virsta galimybe pažinti gamtos dosnumą. Tai kulinarinė kelionė, prasidedanti vakare ir besitęsianti iki naujos dienos. Atvažiuokite į vietą, kuri augina Jūsų maistą ir leiskite mums pravesti Jus skonių ir atradimų taku.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandžiai
GRYBŲ TARTALETĖ
MOLIŪGAS IR VIŠTIENA
Pradžiai
MOLIŪGAI, SVOGŪNAI IR KAVA
BULVĖS, XO IR GRYBAI
Pagrindinis patiekalas
JAUTIENA IR GRYBAI
Desertas
MĖTOS, MORKOS IR ŠALTALANKIAI
Farmers Circle, Žirgyno g. 1, Radiškis
Virtuvės šefė – Arnór Bjarkason
Rezervacijai:
<https://red-brick.lt/lt/rezervacijos/ >
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 12:00 – 14:30 ir 17:00 – 23:00